Countline Law
Mokymai skirti: Viešajam sektoriui, Privačiam sektoriui
Nuotolinis seminaras.

Darbo rinkos potencialas. Užsieniečių įdarbinimas ir komandiravimas

Registruotis telefonu
Darbo dienomis: 08:00 – 17:00
Registruotis
  • 4 ak. val.
      Kaina: 130€ (+ PVM)

Laikas ir vieta

2024-11-21,  Nuotoliniai mokymai
Dalyvio namuose arba darbo vietoje
130€
Darbo rinkos potencialas. Užseniečių įdarbinimas ir komandiravimas
Tiesioginė transliacija
130 (+ PVM)

Apie seminarą

Šie išsamūs mokymai skirti personalo vadovams, teisininkams ir kitiems profesionalams, dirbantiems su užsieniečių įdarbinimu ir komandiravimu Lietuvoje. Programa apima platų spektrą teisinių ir praktinių aspektų, susijusių su užsieniečių įdarbinimo specifika Lietuvoje.
Šie mokymai suteiks dalyviams išsamų supratimą apie užsieniečių įdarbinimo ir komandiravimo teisinius bei praktinius aspektus Lietuvoje.
Mokymai padės darbdaviams rasti praktinius sprendimus sudėtingose užsieiniečių įdarbinimo ir komandiravimo situacijose padės efektyviau valdyti su tuo susijusias rizikas ir užtikrins sklandesnį tarptautinės darbo jėgos valdymą.

Temos

I dalis. Girius Ivoška (09.30-11.00 val.)

  1. Užsieniečių komandiravimas:
  2. Užsienio darbdavio darbuotojų darbo sąlygų užtikrinimas.
  3. Darbdavio pareigos, susijusios su komandiruotų užsieniečių darbo sąlygų užtikrinimu, ir atsakomybė už šių sąlygų pažeidimus.
  4. Komandiruotų užsienio darbdavių darbuotojų teisių gynimas.

II dalis. Edita Prilepskienė, (12.30-14.00 val.)

  1. Užsieniečių teisėtas buvimas Lietuvoje ir Šengeno erdvėje:
  2. Leidimo laikinai gyventi Lietuvos Respublikoje išdavimas darbo pagrindu:
  3. Leidimo laikinai gyventi Lietuvos Respublikoje išdavimas per išorės paslaugų teikėją;
  4. Darbdavio keitimas ar naujo leidimo laikinai gyventi Lietuvos Respublikoje gavimas?
  5. Nacionalinė D viza ar leidimas laikinai gyventi Lietuvoje užsieniečiui: ką pasirinkti?
  6. Aukštos profesinės kvalifikacijos specialistų iš trečiųjų šalių įdarbinimas Lietuvoje (EU („mėlynoji kortelė Blue card“ ir Leidimo laikinai gyventi Lietuvos Respublikoje gavimo sąlygos, prioritetai;
  7. Rizikos, kurių reiktų išvengti teikiant prašymus ir dokumentus dėl Leidimo laikinai gyventi Lietuvos Respublikoje darbo santykių pagrindu.

ŽINIOMIS DALINASI

Girius Ivoška

CONSTAT Ginčų sprendimo grupės narys, darbo teisės, ikiteisminių ginčų, atstovavimo ir gynybos civilinėse bei baudžiamosiose bylose ekspertas.
Advokatas Girius Ivoška turi sukaupęs daugiau nei 20 metų teisinio darbo patirtį, visapusiškai gina tiek darbuotojų, tiek darbdavių interesus, atstovauja individualiuose bei kolektyviniuose darbo ginčuose, yra itin gerai vertinamas įvairių mokymų lektorius.
Giriaus ilgametė patirtis vertinga koordinuojant sudėtingus įmonių reorganizavimo procesus, atliekant vidinius darbo santykių ar darbo saugos vertinimus. Taip pat, advokatas turi įdirbį sprendžiant tarptautinių darbo santykių iššūkius.
Giriaus ilgametė patirtis atstovaujant klientų interesus ginčų nagrinėjimo institucijose, darbo santykių šalis ginčuose ir derybose, užtikrinant darbo santykių reguliavimo atitiktį įmonėse įgalina perteikti žinias ir patirtį profesionaliai. Patirtis įgyta  finansų ir draudimo, saugos  paslaugų, žiniasklaidos ir telekomunikacijos, logistikos, farmacijos,  nekilnojamojo turto ir statybos, mažmeninės ir didmeninės prekybos sektoriuose kelia klientams pagrįstą pasitikėjimą aukščiausia advokato kompetencija.

Edita Prilepskienė

CONSTAT Migracijos teisės komandos narė, teisės ekspertė. Teisininkė Edita turi sukaupusi daugiau nei 20 metų teisinio darbo patirtį, gerai vertinama įvairių mokymų lektorė. Edita teikia specializuotas teisines paslaugas, konsultuoja ir rengia dokumentus tiek Lietuvos Respublikos, tiek užsienio valstybių piliečiams, nuolat gyvenantiems Lietuvoje ar užsienyje, Lietuvos Respublikos pilietybės, pasų, asmens tapatybės kortelių, leidimų laikinai/nuolat gyventi Lietuvos Respublikoje, siekiant atkurti/gauti Lietuvos Respublikos pilietybę, vizų išdavimo, prieglobsčio suteikimo srityse.
Editos ilgametė patirtis atstovaujant migracijos departamente ir teritoriniuose migracijos valdybos skyriuose, rengiant skundus teismui dėl atsisakymo išduoti vizą ar leidimą laikinai ar nuolat gyventi Lietuvoje ar dėl šių leidimų panaikinimo įgalina perteikti žinias ir patirtį profesionaliai. Taip pat teisininkė turi didelį įdirbį konsultuojant klientus ir teikiant pagalbą dėl prieglobsčio Lietuvoje suteikimo, atstovavimo atsakingoje valstybinėje institucijoje.

Tiesioginė seminaro transliacija

Seminarai transliuojami „ZOOM“ platformoje. Užtenka turėti kompiuterį ar mobilųjį įrenginį – telefoną ar planšetę (su internetu ir garso sistema). Dalyviai, apmokėję sąskaitą, dieną prieš seminarą el. paštu gauna nuorodą ir prisijungimo instrukciją. Kilus nesklandumams, visuomet galėsite kreiptis į mūsų IT specialistus, kurie padės prisijungti prie seminaro.

Organizuokite šiuos mokymus tik savo organizacijai

Organizuojame ir vedame vidinius mokymus įmonėms ir organizacijoms įvairiomis temomis. Taip pat konsultuojame individualiai. Jei domina mokymai šia ar kita tema Jūsų darbuotojams, prašome susisiekti – aptarsime Jūsų poreikius, suderinsime patogų laiką bei mokymų trukmę ir formą.

Mokymai gali vykti Jums patogioje vietoje ar nuotoliniu būdu. Esant poreikiui, Jūsų įmonei paruošime individualią mokymų programą.
Susisiekite užpildydami formą, el. paštu mokymai@countline.lt arba tel. +370 5 263 9922.

Susisiekti

SEMINARO INFORMACIJA

Programa

09:30-14:00 Seminaro trukmė
09:00-09:30 Nuotolinė registracija
11.00- 12.30 Pertrauka

Papildoma informacija

Pažymėjimas
Kiekvienas mokymų dalyvis gauna el. dalyvio pažymėjimą.
Mokymo medžiaga
Kiekvienas seminaro dalyvis gauna mokymų medžiagą.
Kiekvienas mokymų dalyvis turi galimybę užduoti klausimus lektoriui mokymų metu ar pateikiant juos iš anksto.
Daugelis mokymų yra tiesiogiai transliuojami, todėl papildomai informavus, pasidalinsime mokymų vaizdo įrašu.
Viso seminaro metu dalyvius viešbučiuose ir restorane vaišinsime kava, užkandžiais ir pietumis.

Laikas ir vieta

2024-11-21,  Nuotoliniai mokymai
Dalyvio namuose arba darbo vietoje
130€
Darbo rinkos potencialas. Užseniečių įdarbinimas ir komandiravimas
Tiesioginė transliacija
130 (+ PVM)

Tęsti mokymų paiešką: